Sterre, tegen de klippen op: Sterre nam video's op tijdens chemokuren

Sterre, tegen de klippen op: Sterre nam video's op tijdens chemokuren

De documentaire Sterre, tegen de klippen op vertelt het verhaal van de 17-jarige Sterre van Wijlen. Zij is getroffen door de ziekte botkanker en in de docu laat zij zien hoe ze met de ziekte omgaat en hoe ze het loodzware traject doorstaat. Sterre begon zelf al met video’s opnemen tijdens de chemokuren en ze hoopt zo onder meer ook meer bewustwording te creëren bij jongeren.

Bekijk de beelden van Sterre, tegen de klippen op hieronder. Je kunt de docu Sterre, tegen de klippen op terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sterre, tegen de klippen op</em>: Sterre nam video's op tijdens chemokuren De documentaire Sterre, tegen de klippen op vertelt het verhaal van de 17-jarige Sterre van Wijlen. Zij is getroffen door de ziekte botkanker en in de docu laat zij zien hoe ze met de ziekte omgaat en hoe ze het loodzware traject doorstaat. Sterre begon zelf al met video’s opnemen tijdens de chemokuren en ze hoopt zo onder meer ook meer bewustwording te creëren bij jongeren. Bekijk de beelden van Sterre, tegen de klippen op hieronder. Je kunt de docu Sterre, tegen de klippen op terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Docu NIKKI nu bij Videoland: veel zorgen om ouders met psychische problemen Bekijk deze video » Jinek: Hannelore Vandenbussche over haar docu Human Playground Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV