Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol

Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol

FIVE LIVE is een nieuwe Nederlandse serie die gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door een man en een vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af. Bekijk de leader van deze splinternieuwe SBS6-serie onderaan de pagina.

Lees verder onder de video.

Monsterhit
De rollen in de serie zijn voor onder anderen Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans. De verwachtingen zijn hoog, wordt deze serie een monsterhit?

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie <em>FIVE LIVE</em> met o.a <em>Linda de Mol</em> FIVE LIVE is een nieuwe Nederlandse serie die gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door een man en een vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af. Bekijk de leader van deze splinternieuwe SBS6-serie onderaan de pagina. Lees verder onder de video. Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE aflevering 1 Bekijk deze video » MonsterhitDe rollen in de serie zijn voor onder anderen Linda de Mol, Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra en Daan Schuurmans. De verwachtingen zijn hoog, wordt deze serie een monsterhit? De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Miljoenenjacht: Peter wint, in korte broek, 147.000 euro Bekijk deze video » Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol

Actuele video's

Meer actuele video's