Frits Wester in RTL Nieuws over rel rond Arib: "Het lijkt wel een kleuterklas"

Frits Wester in RTL Nieuws over rel rond Arib: "Het lijkt wel een kleuterklas"

Donderdag 29 september 2022 om 18:06

<em>Frits Wester</em> in <em>RTL Nieuws</em> over rel rond <em>Arib</em>: &quot;Het lijkt wel een kleuterklas&quot; Politiek verslaggever Frits Wester heeft vlak voor de uitzending van RTL Nieuws telefonisch contact gehad met Tweede Kamerlid Khadija Arib. Zij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in haar tijd als Kamervoorzitter. Arib vertelde Frits dat ze het verschrikkelijk vindt wat er gebeurt en dat zij niet is geïnformeerd over het onderzoek. Wester concludeert over het hele proces: "Het lijkt wel een kleuterklas!" Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen vindt anonieme beschuldiging grensoverschrijdend gedrag Khadija Arib zo makkelijk Bekijk deze video » Video: Vera Bergkamp reageert op aantijgingen Khadija Arib Bekijk deze video »
Nieuws :
Frits Wester in RTL Nieuws over rel rond Arib: "Het lijkt wel een kleuterklas"

Politiek verslaggever Frits Wester heeft vlak voor de uitzending van RTL Nieuws telefonisch contact gehad met Tweede Kamerlid Khadija Arib. Zij wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in haar tijd als Kamervoorzitter. Arib vertelde Frits dat ze het verschrikkelijk vindt wat er gebeurt en dat zij niet is geïnformeerd over het onderzoek. Wester concludeert over het hele proces: "Het lijkt wel een kleuterklas!"

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's