In Koffietijd: uitreiking van de 'omarmband' in het kader van oktober Borstkankermaand

In Koffietijd: uitreiking van de 'omarmband' in het kader van oktober Borstkankermaand

Donderdag 29 september 2022 om 18:56

Het is bijna oktober en dat bekent dat 'Borstkankermaand' eraan komt. Een maand waarin aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Zelfliefde en zelfcompassie zijn belangrijke thema's dit jaar. Quinty is ambassadeur van Pink Ribbon en samen met Linda van Pink Ribbon is zij op de redactie van Libelle in Hoofddorp om de 'omarmband' uit te reiken aan de hoofdredacteur Hilmar Mulder.

Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder.

In <em>Koffietijd</em>: uitreiking van de 'omarmband' in het kader van oktober <em>Borstkankermaand</em> Het is bijna oktober en dat bekent dat 'Borstkankermaand' eraan komt. Een maand waarin aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Zelfliefde en zelfcompassie zijn belangrijke thema's dit jaar. Quinty is ambassadeur van Pink Ribbon en samen met Linda van Pink Ribbon is zij op de redactie van Libelle in Hoofddorp om de 'omarmband' uit te reiken aan de hoofdredacteur Hilmar Mulder. Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emiel Rutgers vertelt in Op1 over behandeling borstkanker: "Vrouwen zijn alerter" Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Linda Hakeboom openhartig over periode na borstkanker Bekijk deze video » Ellen ten Damme: 'Herstel verloopt volgens plan, ik kan weer optreden!' Bekijk deze video »
TV :
In Koffietijd: uitreiking van de 'omarmband' in het kader van oktober Borstkankermaand

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's