Ongelofelijk: Koningshuis ontvangt tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie (video)

Ongelofelijk: Koningshuis ontvangt tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie (video)

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en prinses Amalia krijgen komend jaar behoorlijk meer salaris dankzij inflatiecorrectie. Waar veel Nederlanders hopen op een paar tientjes extra, gaat het bij de koninklijke familie om tienduizenden euro's. Bedragen die het koningshuis niet van plan is om af te slaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Ongelofelijk: <em>Koningshuis</em> ontvangt <em>tienduizenden euro’s</em> aan inflatiecorrectie (video) Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en prinses Amalia krijgen komend jaar behoorlijk meer salaris dankzij inflatiecorrectie. Waar veel Nederlanders hopen op een paar tientjes extra, gaat het bij de koninklijke familie om tienduizenden euro's. Bedragen die het koningshuis niet van plan is om af te slaan. Tekst gaat verder onder de video. InflatiecorrectieNaar verluidt gaat het om enkele tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie. "Het is pijnlijk dat Nederlanders moeite hebben om hun rekeningen te betalen", zei Willem-Alexander tijdens de troonrede op Prinsjesdag. Maar op exact die dag krijgt de koning te horen dat hij er 2,8 procent op vooruit gaat in salaris. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ongelofelijk: Koningshuis ontvangt tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie (video)

Inflatiecorrectie
Naar verluidt gaat het om enkele tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie. "Het is pijnlijk dat Nederlanders moeite hebben om hun rekeningen te betalen", zei Willem-Alexander tijdens de troonrede op Prinsjesdag. Maar op exact die dag krijgt de koning te horen dat hij er 2,8 procent op vooruit gaat in salaris.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's