Stelling: Als Khadija Arib echt onschuldig is, moet ze meewerken aan het onderzoek (HLF8)

Stelling: Als Khadija Arib echt onschuldig is, moet ze meewerken aan het onderzoek (HLF8)

Stelling: Als <em>Khadija Arib</em> echt onschuldig is, moet ze meewerken aan het onderzoek (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 29 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Khadija Arib heeft al laten weten niet te zullen meewerken aan het onderzoek naar haar vermeend grensoverschrijdend gedrag. Naar aanleiding van deze uitspraak van Arib luidt de stelling in HLF8: 'als Khadija Arib echt onschuldig is, moet ze meewerken aan het onderzoek'. De meningen aan tafel zijn verdeeld. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 29 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Khadija Arib heeft al laten weten niet te zullen meewerken aan het onderzoek naar haar vermeend grensoverschrijdend gedrag. Naar aanleiding van deze uitspraak van Arib luidt de stelling in HLF8: 'als Khadija Arib echt onschuldig is, moet ze meewerken aan het onderzoek'. De meningen aan tafel zijn verdeeld.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV