Burak Yilmaz haalt uit naar media: "Beschamende onwaarheden over mij opgeschreven"

Burak Yilmaz haalt uit naar media: "Beschamende onwaarheden over mij opgeschreven"

Donderdag 29 september 2022 om 21:56

Burak Yilmaz baalt van de 'leugens' die over hem verspreid zijn. De Fortuna Sittard-spits rekent in een exclusief interview met ESPN voor eens en altijd af met de geruchten over hem en bestempelt ze als onwaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Burak Yilmaz</em> haalt uit naar <em>media</em>: &quot;Beschamende onwaarheden over mij opgeschreven&quot; Burak Yilmaz baalt van de 'leugens' die over hem verspreid zijn. De Fortuna Sittard-spits rekent in een exclusief interview met ESPN voor eens en altijd af met de geruchten over hem en bestempelt ze als onwaar. Tekst gaat verder onder de video. Beschamende onwaarhedenDe spits van Fortuna Sittard zou de opstelling bepalen, ervoor hebben gezorgd dat Sjors Ultee zijn ontslag kreeg, ruzie gemaakt hebben met spitsentrainer Frank Demouge en winstpremies betalen. "Er zijn beschamende onwaarheden over mij opgeschreven", aldus Yilmaz. Bekijk de video van ESPN NL en Burak Yilmaz hierboven. Bekijk ook Fortuna Sittard - Ajax: 2-3 door Burak Yilmaz Bekijk deze video » Samenvatting NEC - Fortuna Sittard (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Burak Yilmaz haalt uit naar media: "Beschamende onwaarheden over mij opgeschreven"

Beschamende onwaarheden
De spits van Fortuna Sittard zou de opstelling bepalen, ervoor hebben gezorgd dat Sjors Ultee zijn ontslag kreeg, ruzie gemaakt hebben met spitsentrainer Frank Demouge en winstpremies betalen. "Er zijn beschamende onwaarheden over mij opgeschreven", aldus Yilmaz.

Bekijk de video van ESPN NL en Burak Yilmaz hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's