Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes en Nielson zingen 'Wie ik zoek'

Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes en Nielson zingen 'Wie ik zoek'

Donderdag 29 september 2022 om 22:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Voor Nielson was het vrij snel duidelijk dat hij tijdens de duetten aflevering graag met Roxeanne Hazes een nummer wil zingen. Hiervoor is hij in het verhaal van Roxeanne gedoken, waar hij een liedje vond genaamd 'I’m With You' van Avril Lavigne.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Roxeanne Hazes</em> en <em>Nielson</em> zingen 'Wie ik zoek' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Voor Nielson was het vrij snel duidelijk dat hij tijdens de duetten aflevering graag met Roxeanne Hazes een nummer wil zingen. Hiervoor is hij in het verhaal van Roxeanne gedoken, waar hij een liedje vond genaamd 'I’m With You' van Avril Lavigne. Tekst gaat verder onder de video. 'Wie ik zoek'Dat nummer is één van Nielson zijn favoriete nummers ooit. Uiteraard kiezen Nielson en Roxeanne ervoor om het lied te vertalen naar het Nederlands. Samen treden ze op met het nummer 'Wie ik zoek'. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes en Nielson zingen 'Wie ik zoek'

'Wie ik zoek'
Dat nummer is één van Nielson zijn favoriete nummers ooit. Uiteraard kiezen Nielson en Roxeanne ervoor om het lied te vertalen naar het Nederlands. Samen treden ze op met het nummer 'Wie ik zoek'.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's