Zien: Jaap Reesema en Sarita Lorena treden in Beste Zangers op met 'Holiday in Spain'

Zien: Jaap Reesema en Sarita Lorena treden in Beste Zangers op met 'Holiday in Spain'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdagavond werd het elfde seizoen van Beste Zangers afgesloten met de speciale duettenaflevering. De zangers en zangeressen slaan de handen ineen voor mooie, ontroerende, verrassende én vrolijke optredens.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jaap Reesema</em> en <em>Sarita Lorena</em> treden in <em>Beste Zangers</em> op met 'Holiday in Spain' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdagavond werd het elfde seizoen van Beste Zangers afgesloten met de speciale duettenaflevering. De zangers en zangeressen slaan de handen ineen voor mooie, ontroerende, verrassende én vrolijke optredens. Tekst gaat verder onder de video. Holiday in SpainJaap Reesema kiest ervoor om een nummer te zingen, dat Blanks had opgegeven als een belangrijk lied. Hij zingt het nummer niet met Blanks, maar met Sarita Lorena. Jaap en Sarita zingen 'Holiday in Spain' met een vleugje Portugees. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Jaap Reesema en Sarita Lorena treden in Beste Zangers op met 'Holiday in Spain'

Holiday in Spain
Jaap Reesema kiest ervoor om een nummer te zingen, dat Blanks had opgegeven als een belangrijk lied. Hij zingt het nummer niet met Blanks, maar met Sarita Lorena. Jaap en Sarita zingen 'Holiday in Spain' met een vleugje Portugees.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's