Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Sarita Lorena zingen 'The girl from Ipanema'

Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Sarita Lorena zingen 'The girl from Ipanema'

Donderdag 29 september 2022 om 22:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Claudia de Breij</em> en <em>Sarita Lorena</em> zingen 'The girl from Ipanema' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Al vanaf haar jongere jaren luistert Claudia de Breij graag naar het nummer 'The Girl From Ipanema'. Zij was in de tijd van Kurt Cobain heel erg fan van Sinatra, maar altijd wel heel stiekem. Zo draaide ze aan de ene kant van haar walkman Nirvana en aan de andere kant Sinatra, zodat niemand het door zou hebben. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Claudia de Breij en Sarita Lorena zingen 'The girl from Ipanema'

Al vanaf haar jongere jaren luistert Claudia de Breij graag naar het nummer 'The Girl From Ipanema'. Zij was in de tijd van Kurt Cobain heel erg fan van Sinatra, maar altijd wel heel stiekem. Zo draaide ze aan de ene kant van haar walkman Nirvana en aan de andere kant Sinatra, zodat niemand het door zou hebben.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's