Zien: Sarita Lorena en Nielson zingen 'You'll be in my heart' in Beste Zangers

Zien: Sarita Lorena en Nielson zingen 'You'll be in my heart' in Beste Zangers

Donderdag 29 september 2022 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sarita Lorena</em> en <em>Nielson</em> zingen 'You'll be in my heart' in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het nummer dat Sarita samen met Nielson zingt, is de soundtrack van de film Tarzan. Dit lied is erg belangrijk voor Sarita, omdat ze het nummer 'You’ll be in my heart' altijd samen met haar moeder zingt. Nielson zingt voor het eerst in Beste Zangers een nummer in het Engels, wat helemaal buiten zijn comfort zone ligt. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Sarita Lorena en Nielson zingen 'You'll be in my heart' in Beste Zangers

Het nummer dat Sarita samen met Nielson zingt, is de soundtrack van de film Tarzan. Dit lied is erg belangrijk voor Sarita, omdat ze het nummer 'You’ll be in my heart' altijd samen met haar moeder zingt. Nielson zingt voor het eerst in Beste Zangers een nummer in het Engels, wat helemaal buiten zijn comfort zone ligt.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's