René van der Gijp dronk weleens met André Hazes: "Dat hield ik twee, drie dagen vol"

René van der Gijp dronk weleens met André Hazes: "Dat hield ik twee, drie dagen vol"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> dronk weleens met <em>André Hazes</em>: &quot;Dat hield ik twee, drie dagen vol&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp vertelt bij Vandaag Inside dat hij vroeger weleens wat heeft gedronken met André Hazes senior - misschien wel de meest notoire alcoholist uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. "Ik hield het dan wel twee, drie dagen vol. Ik kan heel goed drinken, maar dan was ik er ook wel klaar mee. Dan kwam hij met zestig blikken bier die boot op!" Van der Gijp heeft medelijden met de huidige 'crisis' in de familie Hazes, omdat het volgens hem allemaal "lieve mensjes" zijn. Schrijfster Heleen van Royen biedt aan om als mediator aan de slag te gaan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp vertelt bij Vandaag Inside dat hij vroeger weleens wat heeft gedronken met André Hazes senior - misschien wel de meest notoire alcoholist uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. "Ik hield het dan wel twee, drie dagen vol. Ik kan heel goed drinken, maar dan was ik er ook wel klaar mee. Dan kwam hij met zestig blikken bier die boot op!" Van der Gijp heeft medelijden met de huidige 'crisis' in de familie Hazes, omdat het volgens hem allemaal "lieve mensjes" zijn. Schrijfster Heleen van Royen biedt aan om als mediator aan de slag te gaan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV