Op1 gemist? Veel noodopvanglocaties sluiten begin oktober hun deuren

Op1 gemist? Veel noodopvanglocaties sluiten begin oktober hun deuren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Veel <em>noodopvanglocaties</em> sluiten begin oktober hun deuren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Begin oktober gaan veel noodopvanglocaties in ons land sluiten. Wat moet er met al die mensen gebeuren? "We zien dat het aantal plekken de komende maand gaat dalen van 7000 naar 6000. Dat brengt ons in grote problemen", aldus Staatssecretaris Eric van der Burg. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Veel noodopvanglocaties sluiten begin oktober hun deuren

Begin oktober gaan veel noodopvanglocaties in ons land sluiten. Wat moet er met al die mensen gebeuren? "We zien dat het aantal plekken de komende maand gaat dalen van 7000 naar 6000. Dat brengt ons in grote problemen", aldus Staatssecretaris Eric van der Burg.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's