Han ten Broeke in Op1 over Rusland: 'Nucleaire dreiging is een reëel gevaar'

Han ten Broeke in Op1 over Rusland: 'Nucleaire dreiging is een reëel gevaar'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het Haags Centrum voor Strategische Studies sprak vandaag met de Kamer over de huidige situatie betreffende nucleaire dreiging. Directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke was aanwezig en vertelt bij Op1 over het gevaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Han ten Broeke</em> in <em>Op1</em> over Rusland: 'Nucleaire dreiging is een reëel gevaar' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Haags Centrum voor Strategische Studies sprak vandaag met de Kamer over de huidige situatie betreffende nucleaire dreiging. Directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke was aanwezig en vertelt bij Op1 over het gevaar. Tekst gaat verder onder de video. Reëel gevaarVolgens Han ten Broeke is nucleaire dreiging niet langer grootspraak, maar een reëel gevaar voor onze samenleving: "We moeten ons realiseren dat het geen theoretische mogelijkheid is, maar daarmee is het geen zekerheid. Absoluut niet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Han ten Broeke in Op1 over Rusland: 'Nucleaire dreiging is een reëel gevaar'

Reëel gevaar
Volgens Han ten Broeke is nucleaire dreiging niet langer grootspraak, maar een reëel gevaar voor onze samenleving: "We moeten ons realiseren dat het geen theoretische mogelijkheid is, maar daarmee is het geen zekerheid. Absoluut niet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV