Op1 gemist? Pensioenfonds-baas Annette Mosman wil dat meer vrouwen fulltime werken

Op1 gemist? Pensioenfonds-baas Annette Mosman wil dat meer vrouwen fulltime werken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Pensioenfonds-baas <em>Annette Mosman</em> wil dat meer vrouwen fulltime werken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Annette Mosman is baas van het Pensioenfonds én uitgeroepen tot Topvrouw van het Jaar. Zij vertelt dat veel vrouwen in Nederland nog steeds in deeltijd werken, en dat dat niet gaat helpen bij het wegwerken van de ongelijkheid aan de top. Mosman vindt dus dat méér vrouwen fulltime moeten gaan werken en ze hoopt vrouwen dan ook te inspireren en motiveren, want volgens haar is het ook gewoon leuk om te doen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Pensioenfonds-baas Annette Mosman wil dat meer vrouwen fulltime werken

Annette Mosman is baas van het Pensioenfonds én uitgeroepen tot Topvrouw van het Jaar. Zij vertelt dat veel vrouwen in Nederland nog steeds in deeltijd werken, en dat dat niet gaat helpen bij het wegwerken van de ongelijkheid aan de top. Mosman vindt dus dat méér vrouwen fulltime moeten gaan werken en ze hoopt vrouwen dan ook te inspireren en motiveren, want volgens haar is het ook gewoon leuk om te doen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV