Time gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Time gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Time gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de Britse miniserie Time van start op NPO 2. De serie was in de zomer van 2021 voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en komt nu naar Nederland, met elke vrijdagavond een nieuwe aflevering. GevangenisNa een noodlottig ongeluk belandt docent Mark Cobden voor vier jaar in de gevangenis. Opeens moet hij zich staande zien te houden op een gevaarlijke en meedogenloze plek waar heel andere wetten lijken te gelden. De plichtsgetrouwe Eric McNally werkt als cipier op de afdeling. Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld. CastDe hoofdrollen in Time worden gespeeld door twee grote namen uit de film- en televisiewereld. Sean Bean was eerder te zien in onder meer de James Bond-film GoldenEye (1995), de Lord of the Rings-trilogie (2001-2003) en de tv-series Game of Thrones (2011) en Snowpiercer (2020-2021). Zijn tegenspeler Stephen Graham kennen we van de films Snatch (2000), The Irishman (2019) en Venom: Let There Be Carnage (2021) en de tv-serie Boardwalk Empire (2010-2014). Bekijk ook Snowpiercer seizoen 2 vanaf 26 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Time gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat de Britse miniserie Time van start op NPO 2. De serie was in de zomer van 2021 voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en komt nu naar Nederland, met elke vrijdagavond een nieuwe aflevering.

Gevangenis
Na een noodlottig ongeluk belandt docent Mark Cobden voor vier jaar in de gevangenis. Opeens moet hij zich staande zien te houden op een gevaarlijke en meedogenloze plek waar heel andere wetten lijken te gelden. De plichtsgetrouwe Eric McNally werkt als cipier op de afdeling. Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, wordt hij voor een onmogelijke keuze gesteld.

Cast
De hoofdrollen in Time worden gespeeld door twee grote namen uit de film- en televisiewereld. Sean Bean was eerder te zien in onder meer de James Bond-film GoldenEye (1995), de Lord of the Rings-trilogie (2001-2003) en de tv-series Game of Thrones (2011) en Snowpiercer (2020-2021). Zijn tegenspeler Stephen Graham kennen we van de films Snatch (2000), The Irishman (2019) en Venom: Let There Be Carnage (2021) en de tv-serie Boardwalk Empire (2010-2014).

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV