Temptation Island gemist? 'Milou gedraagt zich hypocriet'

Temptation Island gemist? 'Milou gedraagt zich hypocriet'

Temptation Island gemist? 'Milou gedraagt zich hypocriet' Monique Smit praat iedere vrijdag na over de aflevering van Temptation Island van gisteren. Vandaag doet ze dit met Danicio, verleider van het huidige seizoen. Ook Merel, oud-verleider van Temptation Island VIPS, is aanwezig in de studio. Milou is hypocrietDe deelnemers waren een beetje down, na afloop van de derde kampvuur waarop ze beelden van hun partners te zien kregen. Milou dobberde moedeloos in het zwembad. Merel: "Ik vind het een beetje hypocriet. Ze gedraagt zich zelf ook niet goed. Haar relatie is gewoon niet sterk genoeg. Ze missen vertrouwen. Ga geen grenzen opzoeken want dat gaat alleen maar voor ruzie zorgen." Bekijk hierboven het hele fragment. Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island gemist? Milou snapt het niet meer Bekijk deze video » Temptation Island gemist? 'Laura wordt hard aangepakt' Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island gemist? 'Milou gedraagt zich hypocriet'

Monique Smit praat iedere vrijdag na over de aflevering van Temptation Island van gisteren. Vandaag doet ze dit met Danicio, verleider van het huidige seizoen. Ook Merel, oud-verleider van Temptation Island VIPS, is aanwezig in de studio.

Milou is hypocriet
De deelnemers waren een beetje down, na afloop van de derde kampvuur waarop ze beelden van hun partners te zien kregen. Milou dobberde moedeloos in het zwembad. Merel: "Ik vind het een beetje hypocriet. Ze gedraagt zich zelf ook niet goed. Haar relatie is gewoon niet sterk genoeg. Ze missen vertrouwen. Ga geen grenzen opzoeken want dat gaat alleen maar voor ruzie zorgen." Bekijk hierboven het hele fragment.

Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island gemist? 'Milou gedraagt zich hypocriet' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV