Arjen Lubach komt met WK-hit voor Qatar: "6000 doden, 6000 doden!"

Arjen Lubach komt met WK-hit voor Qatar: "6000 doden, 6000 doden!"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> komt met WK-hit voor <em>Qatar</em>: &quot;6000 doden, 6000 doden!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach kijkt de presentator nogal vreemd op van de aanloop naar het WK in Qatar. Diverse talkshows besteden er aandacht aan, maar het gaat over de vraag of Louis van Gaal ons wereldkampioen maakt, het hotel waar Oranje in verblijft en of onze volkszangers hun WK-hits al klaar hebben liggen. Arjen Lubach blijkt zelf ook een WK-hit in gedachten te hebben, met een pakkend refrein: "Zesduizend doden, zesduizend doden!" (op de melodie van 'We zijn er bijna'). Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach komt met WK-hit voor Qatar: "6000 doden, 6000 doden!"

In De Avondshow met Arjen Lubach kijkt de presentator nogal vreemd op van de aanloop naar het WK in Qatar. Diverse talkshows besteden er aandacht aan, maar het gaat over de vraag of Louis van Gaal ons wereldkampioen maakt, het hotel waar Oranje in verblijft en of onze volkszangers hun WK-hits al klaar hebben liggen. Arjen Lubach blijkt zelf ook een WK-hit in gedachten te hebben, met een pakkend refrein: "Zesduizend doden, zesduizend doden!" (op de melodie van 'We zijn er bijna').

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV