Holland's Got Talent: Dan Karaty kijkt vreemd op als hij verjaardagstaart krijgt

Holland's Got Talent: Dan Karaty kijkt vreemd op als hij verjaardagstaart krijgt

Op 1 oktober wordt Dan Karaty 46 jaar, en in Holland's Got Talent wordt dat natuurlijk gevierd. Detail is alleen dat de opnames al een tijdje geleden hebben plaatsgevonden. Dus toen de danser al ver voor zijn verjaardag werd verrast met een verjaardagstaart, keek hij nogal vreemd op…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: Dan Karaty kijkt vreemd op als hij verjaardagstaart krijgt Op 1 oktober wordt Dan Karaty 46 jaar, en in Holland's Got Talent wordt dat natuurlijk gevierd. Detail is alleen dat de opnames al een tijdje geleden hebben plaatsgevonden. Dus toen de danser al ver voor zijn verjaardag werd verrast met een verjaardagstaart, keek hij nogal vreemd op… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Holland's Got Talent gemist? Britt Jongejan ontroert jurylid Dan Karaty Bekijk deze video » Zien: Marc-Marie Huijbregts' mond valt open van deze Holland's Got Talent-act Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: Dan Karaty kijkt vreemd op als hij verjaardagstaart krijgt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV