Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen

Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf vanavond kun je eindelijk kijken naar een nieuw seizoen van de realityserie Andy & Melisa. Deze serie volgt de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Andy &amp; Melisa</em>: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen Fans hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf vanavond kun je eindelijk kijken naar een nieuw seizoen van de realityserie Andy & Melisa. Deze serie volgt de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli. Lees verder onder de video. Andy krijgt geen toestemmingIn de eerste beelden is te zien dat het stel lekker gaat shoppen. Melisa wil nog even rondkijken in de winkel, maar Andy is er al snel klaar mee. Hij heeft trek, maar krijgt geen toestemming van zijn vrouw om een broodje te gaan halen. En dan is Andy ineens verdwenen… Bekijk de beelden van Andy & Melisa hierboven. Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa is vanaf vrijdag 30 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde vertelt hilarisch verhaal over huwelijk: "Ik wilde helemaal niet trouwen!" Bekijk deze video » Andy van der Meijde in JA/NEE spel HLF8: "Heeft u met meer dan 300 vrouwen seks gehad?" Bekijk deze video »

Andy krijgt geen toestemming
In de eerste beelden is te zien dat het stel lekker gaat shoppen. Melisa wil nog even rondkijken in de winkel, maar Andy is er al snel klaar mee. Hij heeft trek, maar krijgt geen toestemming van zijn vrouw om een broodje te gaan halen. En dan is Andy ineens verdwenen…

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hierboven.

Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa is vanaf vrijdag 30 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV