Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje

Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje

Erik maakt zich in Een Jaar Van Je Leven enorm druk om keukenhanddoeken. Hij snapt er namelijk helemaal niets van dat er thee- en handdoeken worden verkocht zonder lusje. De kandidaat noemt alle mensen op die tijdens het proces van productie en verkoop niet nadenken over dit bizarre fenomeen. “Het is echt niet te geloven.”

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje Erik maakt zich in Een Jaar Van Je Leven enorm druk om keukenhanddoeken. Hij snapt er namelijk helemaal niets van dat er thee- en handdoeken worden verkocht zonder lusje. De kandidaat noemt alle mensen op die tijdens het proces van productie en verkoop niet nadenken over dit bizarre fenomeen. “Het is echt niet te geloven.” Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Nadir in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’ Bekijk deze video » Leila draait door in Een Jaar Van Je Leven: "Ik ben rustig!" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV