Hernieuwde samenwerking Humberto Tan en Luuk Ikink: Ondertussen in Nederland

Hernieuwde samenwerking Humberto Tan en Luuk Ikink: Ondertussen in Nederland

Humberto Tan gaat voor RTL4 opnieuw de samenwerking aan met Luuk Ikink. Ze gaan samen het programma Ondertussen in Nederland presenteren.

Fijn samengewerkt
Humberto heeft mooi nieuws, zo vertelt hij in een Instagram-boodschap: "Ik heb jarenlang met veel plezier met hem gewerkt en Luuk Ikink en ik gaan het opnieuw samen doen, werken. Ik kijk er ontstellend naar uit en ik hoop hij ook."

BNers
In het programma draait het om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van bekende en een team van onbekende Nederlanders testen hun kennis met als doel zoveel mogelijk provincies te veroveren.

Reactie Ikink
Luuk Ikink laat weten enorm uit te kijken naar zijn herniewde samenwerking met Humberto: "Dat wordt sowieso een feest." Jarenlang vormden de twee een succesvol duo in RTL Late Night.

Vanaf 25 mei
Ondertussen in Nederland is vanaf zaterdag 25 mei wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Bekijk hieronder de hele videoboodschap van Humberto Tan.

Hernieuwde samenwerking Humberto Tan en Luuk Ikink: Ondertussen in Nederland Humberto Tan gaat voor RTL4 opnieuw de samenwerking aan met Luuk Ikink. Ze gaan samen het programma Ondertussen in Nederland presenteren. Fijn samengewerktHumberto heeft mooi nieuws, zo vertelt hij in een Instagram-boodschap: "Ik heb jarenlang met veel plezier met hem gewerkt en Luuk Ikink en ik gaan het opnieuw samen doen, werken. Ik kijk er ontstellend naar uit en ik hoop hij ook." Bekijk ook DWDD gemist: De terugkeer van Humberto Tan met VTBL Bekijk deze video » BNersIn het programma draait het om de twaalf Nederlandse provincies. Een team van bekende en een team van onbekende Nederlanders testen hun kennis met als doel zoveel mogelijk provincies te veroveren. Reactie IkinkLuuk Ikink laat weten enorm uit te kijken naar zijn herniewde samenwerking met Humberto: "Dat wordt sowieso een feest." Jarenlang vormden de twee een succesvol duo in RTL Late Night. Vanaf 25 meiOndertussen in Nederland is vanaf zaterdag 25 mei wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Bekijk hieronder de hele videoboodschap van Humberto Tan.
Nieuws :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hernieuwde samenwerking Humberto Tan en Luuk Ikink: Ondertussen in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: feest, nederland, provincies, samenwerking, bn'ers, rtl4, humberto tan, boodschap, nieuws, humbertotan, reactie, luuk ikink, presenteren, team, plezier, doel, kijken, kennis

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.