Video: Andy van der Meijde geëmotioneerd door felicitatie van dochters uit Italië

Video: Andy van der Meijde geëmotioneerd door felicitatie van dochters uit Italië

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Oud-voetballer en analist Andy van der Meijde blaast vandaag 43 kaarsjes uit en dat kunnen de mannen van Veronica Offside natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Collega’s, vrienden en andere dierbaren feliciteren Andy tijdens de uitzending.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Andy van der Meijde</em> geëmotioneerd door felicitatie van <em>dochters</em> uit Italië Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Oud-voetballer en analist Andy van der Meijde blaast vandaag 43 kaarsjes uit en dat kunnen de mannen van Veronica Offside natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Collega’s, vrienden en andere dierbaren feliciteren Andy tijdens de uitzending. Tekst gaat verder onder de video. Felicitatie dochtersGeheel onverwacht wordt Van der Meijde gefeliciteerd door zijn dochters: "Hallo papa, gefeliciteerd met je verjaardag, we houden van je. Helaas kunnen we niet bij jou zijn, maar we zien je over twee weken." Andy is zichtbaar geraakt door de felicitatie van zijn dochters uit Italië. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Felicitatie dochters
Geheel onverwacht wordt Van der Meijde gefeliciteerd door zijn dochters: "Hallo papa, gefeliciteerd met je verjaardag, we houden van je. Helaas kunnen we niet bij jou zijn, maar we zien je over twee weken." Andy is zichtbaar geraakt door de felicitatie van zijn dochters uit Italië.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV