Video: Jarige Andy van der Meijde gooit taart naar Veronica Offside-publiek

Video: Jarige Andy van der Meijde gooit taart naar Veronica Offside-publiek

Vrijdag 30 september 2022 om 21:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Jarige Andy van der Meijde gooit taart naar <em>Veronica Offside</em>-publiek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom trakteert het Veronica Offside-team heb op een gepersonaliseerde taart. En daar wil het publiek van meegenieten, denkt Andy. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Andy van der Meijde is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom trakteert het Veronica Offside-team heb op een gepersonaliseerde taart. En daar wil het publiek van meegenieten, denkt Andy.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's