Veronica Offside gemist? Ex-vrouw Andy van der Meijde kocht kameel voor kinderen

Veronica Offside gemist? Ex-vrouw Andy van der Meijde kocht kameel voor kinderen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Ex-vrouw <em>Andy van der Meijde</em> kocht kameel voor kinderen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy van der Meijde is vandaag 43 jaar oud geworden en bij Veronica Offside vertelt de analist een anekdote over zijn ex-vrouw. Zijn ex kocht in het verleden namelijk een kameel voor de kinderen, maar daar wist Andy helemaal niets van: Ik hou er niet van, maar vind camel toes wél mooi! Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Andy van der Meijde is vandaag 43 jaar oud geworden en bij Veronica Offside vertelt de analist een anekdote over zijn ex-vrouw. Zijn ex kocht in het verleden namelijk een kameel voor de kinderen, maar daar wist Andy helemaal niets van: Ik hou er niet van, maar vind camel toes wél mooi!

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV