Andy van der Meijde over zijn zus: 'Stond naakt in de Panorama' (video)

Andy van der Meijde over zijn zus: 'Stond naakt in de Panorama' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Andy van der Meijde over zijn zus: 'Stond naakt in de <em>Panorama</em>' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee begon vrijdagavond over de zus van Andy van der Meijde, die ooit een naaktreportage heeft gedaan in de Panorama. Van der Meijde vertelt vervolgens in geuren en kleuren. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilfred Genee begon vrijdagavond over de zus van Andy van der Meijde, die ooit een naaktreportage heeft gedaan in de Panorama. Van der Meijde vertelt vervolgens in geuren en kleuren. Bekijk het fragment hierboven.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV