Video: Melisa klapt in Veronica Offside uit de school over Andy van der Meijde

Video: Melisa klapt in Veronica Offside uit de school over Andy van der Meijde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vanavond terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Tom Staal bracht een bezoekje aan Melisa, samen blikken ze vooruit op de eerste aflevering.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Melisa</em> klapt in <em>Veronica Offside</em> uit de school over <em>Andy van der Meijde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vanavond terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Tom Staal bracht een bezoekje aan Melisa, samen blikken ze vooruit op de eerste aflevering. Tekst gaat verder onder de video. Melisa grapt over AndyHet veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Melisa grapt in Veronica Offside over haar Andy: "Allemaal dingen die je niet van hem weet, hè?!" Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Melisa grapt over Andy
Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Melisa grapt in Veronica Offside over haar Andy: "Allemaal dingen die je niet van hem weet, hè?!"

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV