Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andy & Melisa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vanavond terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Op SBS6 kunnen we wekelijks genieten van de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen Bekijk deze video » De Telegraaf: Andy & Melisa over negatieve meningen: "Het boeit ons niet" (video) Bekijk deze video » Veel op tvDe laatste tijd lijkt Andy van der Meijde bijna niet van televisie te slaan. Hij schuift elke maandag en vrijdag aan in de voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en is op dezelfde zender te zien met het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, samen met Wesley Sneijder. Ook op Videoland heeft Van der Meijde al de nodige programma's gemaakt. Nieuw huisEn nu is er dus een nieuw seizoen van Andy & Melisa. Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken. Bekijk ook Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse: Andy ontvangt 'erotisch' cadeau voor Melisa Bekijk deze video » Telefoongesprek Andy vs Wesley: Andy van der Meijde vraagt naar seksleven Wesley Sneijder Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na enkele jaren afwezigheid keert de realityserie Andy & Melisa vanavond terug op televisie met een gloednieuw, vierde seizoen. Op SBS6 kunnen we wekelijks genieten van de avonturen van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli.

Veel op tv
De laatste tijd lijkt Andy van der Meijde bijna niet van televisie te slaan. Hij schuift elke maandag en vrijdag aan in de voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en is op dezelfde zender te zien met het programma Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, samen met Wesley Sneijder. Ook op Videoland heeft Van der Meijde al de nodige programma's gemaakt.

Nieuw huis
En nu is er dus een nieuw seizoen van Andy & Melisa. Het veelbesproken stel stoomt zich, op geheel eigen wijze, klaar voor een werkvakantie naar hun gloednieuwe, pas gekochte casa in Spanje. Ook wordt het geduld van Andy flink op de proef gesteld als Melisa stad en land afzoekt om van het nieuwe huis een thuis te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andy & Melisa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV