Wim Kieft haalt in Veronica Offside uit naar Kees en Andy: "Ik heb gelukkig wel m'n haar nog"

Wim Kieft haalt in Veronica Offside uit naar Kees en Andy: "Ik heb gelukkig wel m'n haar nog"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wim Kieft</em> haalt in <em>Veronica Offside</em> uit naar Kees en Andy: &quot;Ik heb gelukkig wel m'n haar nog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het is weer berengezellig bij Veronica Offside aan tafel. De regie maakt een mooie close-up van de kalen hoofden van Kees Jansma en Andy van der Meijde, Wim Kieft kan het niet laten om een opmerking te maken: "Ik heb gelukkig wel m'n haar nog..." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is weer berengezellig bij Veronica Offside aan tafel. De regie maakt een mooie close-up van de kalen hoofden van Kees Jansma en Andy van der Meijde, Wim Kieft kan het niet laten om een opmerking te maken: "Ik heb gelukkig wel m'n haar nog..."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV