Op1 gemist? Inflatie stijgt tot hoogste percentage ooit sinds Tweede Wereldoorlog

Op1 gemist? Inflatie stijgt tot hoogste percentage ooit sinds Tweede Wereldoorlog

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De inflatie is in september opnieuw gestegen naar recordhoogte. Het dagelijks leven is voor Nederlanders gemiddeld 17,1 procent duurder dan precies een jaar geleden. Hoofdeconoom van CBS Peter Hein van Mulligen vertelt bij Op1 waarom hij vreest dat het einde nog niet in zicht is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Inflatie</em> stijgt tot hoogste percentage ooit sinds <em>Tweede Wereldoorlog</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De inflatie is in september opnieuw gestegen naar recordhoogte. Het dagelijks leven is voor Nederlanders gemiddeld 17,1 procent duurder dan precies een jaar geleden. Hoofdeconoom van CBS Peter Hein van Mulligen vertelt bij Op1 waarom hij vreest dat het einde nog niet in zicht is. Tekst gaat verder onder de video. Tweede WereldoorlogDe inflatiestijging van 17,1 procent is het hoogste percentage ooit gemeten sinds de Tweede Wereldoorlog en dat is zorgwekkend. "Ik viel bijna van mijn stoel toen ik de resultaten doorkreeg van mijn collega’s", aldus Hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Inflatie stijgt tot hoogste percentage ooit sinds Tweede Wereldoorlog

Tweede Wereldoorlog
De inflatiestijging van 17,1 procent is het hoogste percentage ooit gemeten sinds de Tweede Wereldoorlog en dat is zorgwekkend. "Ik viel bijna van mijn stoel toen ik de resultaten doorkreeg van mijn collega’s", aldus Hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV