Video: 13-jarige Sem zet schattige clownsact neer bij Holland's Got Talent

Video: 13-jarige Sem zet schattige clownsact neer bij Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Sem is par 13 jaar oud, maar toch weet hij bij Holland's Got Talent de jury te betoveren met zijn schattige clownsact.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>13-jarige Sem</em> zet schattige clownsact neer bij <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Sem is par 13 jaar oud, maar toch weet hij bij Holland's Got Talent de jury te betoveren met zijn schattige clownsact. Tekst gaat verder onder de video. ClownsactMet clownsneus en trompet betreedt de pas 13-jarige Sem het podium bij Holland's Got Talent. Vervolgens gaat hij een verhaal over zijn opa vertellen, zowel de zaal als de juryleden luisteren aandachtig naar zijn verhaal. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 13-jarige Sem zet schattige clownsact neer bij Holland's Got Talent

Clownsact
Met clownsneus en trompet betreedt de pas 13-jarige Sem het podium bij Holland's Got Talent. Vervolgens gaat hij een verhaal over zijn opa vertellen, zowel de zaal als de juryleden luisteren aandachtig naar zijn verhaal.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV