Valentijn Driessen in Vandaag Inside: 'Bas Nijhuis tot de orde geroepen' (video)

Valentijn Driessen in Vandaag Inside: 'Bas Nijhuis tot de orde geroepen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Valentijn Driessen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Bas Nijhuis tot de orde geroepen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dick van Egmond heeft scheidsrechters Serdar Gözübüyük en Bas Nijhuis tot de orde geroepen. Volgens Valentijn Driessen vanwege beslissingen die beide heren op het veld gemaakt hebben. 'Ze zijn op het matje geroepen. (...) Maar het is natuurlijk heel fout, want die scheidsrechters kunnen elkaars bloed wel drinken.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dick van Egmond heeft scheidsrechters Serdar Gözübüyük en Bas Nijhuis tot de orde geroepen. Volgens Valentijn Driessen vanwege beslissingen die beide heren op het veld gemaakt hebben. 'Ze zijn op het matje geroepen. (...) Maar het is natuurlijk heel fout, want die scheidsrechters kunnen elkaars bloed wel drinken.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV