Zien: Limburgse Floor maakt indruk met prachtige stem in Holland's Got Talent

Zien: Limburgse Floor maakt indruk met prachtige stem in Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De 19-jarige Floor uit Limburg zingt met haar prachtige stem het nummer 'You Raise Me Up' en weet zowel het publiek als de jury te overtuigen van haar bijzondere talent.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Limburgse <em>Floor</em> maakt indruk met prachtige stem in <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De 19-jarige Floor uit Limburg zingt met haar prachtige stem het nummer 'You Raise Me Up' en weet zowel het publiek als de jury te overtuigen van haar bijzondere talent. Tekst gaat verder onder de video. 'You Raise me Up'Het origineel van 'You Raise me Up' is van de band Secret Garden, maar de versie van Floor mag er zeker ook zijn. Na afloop van haar auditie krijgt ze een staande ovatie van iedereen in de zaal. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Limburgse Floor maakt indruk met prachtige stem in Holland's Got Talent

'You Raise me Up'
Het origineel van 'You Raise me Up' is van de band Secret Garden, maar de versie van Floor mag er zeker ook zijn. Na afloop van haar auditie krijgt ze een staande ovatie van iedereen in de zaal.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV