Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Ik vertrek XL te zien op NPO 1. In dit programma volgen we twee gezelschappen die op verschillende plekken hun droom willen opbouwen: op Bonaire en in Italië. Hoe eindigt hun avontuur? HansVorige week was misschien wel de meest tragische Ik vertrek-aflevering ooit te zien op NPO 1. Hans en Marja besloten definitief naar Friuli te emigreren nadat ze in Nederland op straat kwamen te staan. Hun huis heeft de nodige gebreken, maar dit wordt totaal onbelangrijk als Hans ten val komt en uiteindelijk aan de gevolgen hiervan overlijdt. OptimismeNa het overlijden van Hans pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op. Daar waar ze tweeënhalf jaar geleden aan begonnen zijn, is nog maar weinig van terechtgekomen. Wat overblijft is hun eindeloze optimisme. Bekijk ook Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van Ik vertrek XL te zien op NPO 1. In dit programma volgen we twee gezelschappen die op verschillende plekken hun droom willen opbouwen: op Bonaire en in Italië. Hoe eindigt hun avontuur?

Hans
Vorige week was misschien wel de meest tragische Ik vertrek-aflevering ooit te zien op NPO 1. Hans en Marja besloten definitief naar Friuli te emigreren nadat ze in Nederland op straat kwamen te staan. Hun huis heeft de nodige gebreken, maar dit wordt totaal onbelangrijk als Hans ten val komt en uiteindelijk aan de gevolgen hiervan overlijdt.

Optimisme
Na het overlijden van Hans pakken Marja, Ada, Wim en Renzo de draad voorzichtig weer op. Ze gaan verder in Hans' voetsporen en zijn vastbesloten hun gezamenlijke droom af te bouwen. Ook op Bonaire maken ze de balans op. Daar waar ze tweeënhalf jaar geleden aan begonnen zijn, is nog maar weinig van terechtgekomen. Wat overblijft is hun eindeloze optimisme.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik vertrek XL

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV