Shownieuws: Nederland is klaar met André Hazes

Shownieuws: Nederland is klaar met André Hazes

<em>Shownieuws</em>: Nederland is klaar met <em>André Hazes</em> Naar aanleiding van de negatieve reacties op de documentaireserie van André Hazes kreeg het panel van Shownieuws de vraag: 'denkt u dat Nederland zit te wachten op een documentaire over André Hazes? Wat blijkt: 85% denkt van niet en zelfs 86% gaat er niet naar kijken. De meningen aan tafel zijn verdeeld of het negatieve oordeel dat Nederland klaar zou zijn met de familie Hazes, wel klopt. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook André Hazes stapt terug in de spotlights: "Ben professionele hulp gaan zoeken" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Rachel Hazes is complex mens & is het aan of uit tussen André en Monique? Bekijk deze video » Rachel Hazes gelogen over verslaving André Hazes?: "Ze draait het de hele tijd" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Naar aanleiding van de negatieve reacties op de documentaireserie van André Hazes kreeg het panel van Shownieuws de vraag: 'denkt u dat Nederland zit te wachten op een documentaire over André Hazes? Wat blijkt: 85% denkt van niet en zelfs 86% gaat er niet naar kijken. De meningen aan tafel zijn verdeeld of het negatieve oordeel dat Nederland klaar zou zijn met de familie Hazes, wel klopt.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV