De Telegraaf: Andy & Melisa over negatieve meningen: "Het boeit ons niet" (video)

De Telegraaf: Andy & Melisa over negatieve meningen: "Het boeit ons niet" (video)

Realityserie Andy & Melisa is weer terug op TV. In het nieuwe seizoen zien we het wel en wee van het stel rondom hun nieuwe, tweede huis in Spanje. De oud-profvoetballer en de kapster krijgen naast veel positieve reacties soms ook negatieve reacties. Melisa: "We lezen ook geen meningen, het boeit ons niet." Maar vrienden sturen soms het negatieve commentaar door naar hen. Daar maakt zich Andy zich meer boos over.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>De Telegraaf</em>: <em>Andy &amp; Melisa</em> over negatieve meningen: &quot;Het boeit ons niet&quot; (video) Realityserie Andy & Melisa is weer terug op TV. In het nieuwe seizoen zien we het wel en wee van het stel rondom hun nieuwe, tweede huis in Spanje. De oud-profvoetballer en de kapster krijgen naast veel positieve reacties soms ook negatieve reacties. Melisa: "We lezen ook geen meningen, het boeit ons niet." Maar vrienden sturen soms het negatieve commentaar door naar hen. Daar maakt zich Andy zich meer boos over. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuw seizoen Andy & Melisa: Andy mag geen eten halen van Melisa tijdens het shoppen Bekijk deze video » Video: Melisa klapt in Veronica Offside uit de school over Andy van der Meijde Bekijk deze video »
Nieuws :
De Telegraaf: Andy & Melisa over negatieve meningen: "Het boeit ons niet" (video)

Het nieuwe seizoen van Andy & Melisa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's