Roxeanne Hazes scoort het hoogst op de populariteitschaal van de Hazesfamilie volgens Shownieuws

Roxeanne Hazes scoort het hoogst op de populariteitschaal van de Hazesfamilie volgens Shownieuws

Naar aanleiding van de negatieve reacties op de documentaireserie van André Hazes heeft een panel van het Nederlandse publiek door Shownieuws verschillende vragen voorgelegd gekregen waaronder de vraag: 'welk lid van de familie Hazes wekt bij u de meeste sympathie op?' Opvallend is dat André Hazes senior populairder is dan zijn zoon terwijl Rachel Hazes op weinig sympathie kan rekenen. Verreweg het populairst is dochter Roxeanne. Het ‘panel’ aan tafel begrijpt deze uitkomst wel.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Roxeanne Hazes</em> scoort het hoogst op de populariteitschaal van de Hazesfamilie volgens <em>Shownieuws</em> Naar aanleiding van de negatieve reacties op de documentaireserie van André Hazes heeft een panel van het Nederlandse publiek door Shownieuws verschillende vragen voorgelegd gekregen waaronder de vraag: 'welk lid van de familie Hazes wekt bij u de meeste sympathie op?' Opvallend is dat André Hazes senior populairder is dan zijn zoon terwijl Rachel Hazes op weinig sympathie kan rekenen. Verreweg het populairst is dochter Roxeanne. Het ‘panel’ aan tafel begrijpt deze uitkomst wel. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's