Vriend zwangere Marieke Elsinga bindt meel om zijn lichaam en wordt gek (RTL Boulevard)

Vriend zwangere Marieke Elsinga bindt meel om zijn lichaam en wordt gek (RTL Boulevard)

Marieke Elsinga gaat met zwangerschapsverlof dus ze is bezig met de laatste loodjes. Omdat haar vriend wilde ervaren hoe het is om met zoveel kilo's extra rond te lopen had hij een meelzak van 2,5 kilo om zijn middel met spanbanden gebonden. Hij heeft daar vier uur mee rondgelopen waarna hij verzuchtte: "Lief, ik word helemaal gek! Hoe tors jij dat?"

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vriend zwangere <em>Marieke Elsinga</em> bindt meel om zijn lichaam en wordt gek (<em>RTL Boulevard</em>) Marieke Elsinga gaat met zwangerschapsverlof dus ze is bezig met de laatste loodjes. Omdat haar vriend wilde ervaren hoe het is om met zoveel kilo's extra rond te lopen had hij een meelzak van 2,5 kilo om zijn middel met spanbanden gebonden. Hij heeft daar vier uur mee rondgelopen waarna hij verzuchtte: "Lief, ik word helemaal gek! Hoe tors jij dat?" Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Donderdag in Fout maar goud: Marieke Elsinga over haar campingliefde met flaporen Bekijk deze video » Zien:Marieke Elsinga en Arno Kantelberg de kluts kwijt door hint mystery guest Bekijk deze video » Marieke Elsinga met zwangerschapsverlof: ‘Ik heb best wel zin in de bevalling’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Vriend zwangere Marieke Elsinga bindt meel om zijn lichaam en wordt gek (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV