RTL Boulevard gemist? Strafzaak tegen Mink 'De Denker' Kok gestart (video)

RTL Boulevard gemist? Strafzaak tegen Mink 'De Denker' Kok gestart (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Strafzaak tegen Mink 'De Denker' Kok gestart (video) Vandaag is in de zwaar beveiligde zittingszaal in de rechtbank van Rotterdam gestart met de strafzaak tegen Mink Kok. De 61-jarige verdachte is een van de spraakmakendste figuren uit de Nederlandse misdaad. Ze noemen hem 'De Denker'. In bovenstaande RTL Boulevard-reportage is Kok in vol ornaat te zien. En dat is geen foutje van de redactie. Waar andere verdachten camera's bewust vermijden, maakt De Denker geen enkel bezwaar tegen opnamen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard gemist? Strafzaak tegen Mink 'De Denker' Kok gestart (video)

Vandaag is in de zwaar beveiligde zittingszaal in de rechtbank van Rotterdam gestart met de strafzaak tegen Mink Kok. De 61-jarige verdachte is een van de spraakmakendste figuren uit de Nederlandse misdaad. Ze noemen hem 'De Denker'. In bovenstaande RTL Boulevard-reportage is Kok in vol ornaat te zien. En dat is geen foutje van de redactie. Waar andere verdachten camera's bewust vermijden, maakt De Denker geen enkel bezwaar tegen opnamen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV