Marieke Elsinga geeft zwangerschapsupdate: "Heb er niet per se zin in"

Marieke Elsinga geeft zwangerschapsupdate: "Heb er niet per se zin in"

Zaterdag 1 oktober 2022 om 14:23

Marieke Elsinga presenteerde vrijdag voor het laatst de ochtendshow op Q-Music. Ze gaat met zwangerschapsverlof. Terwijl de babykamer al is ingericht, is Marieke vandaag vooral nog aan het afkicken dat ze even niets meer hoeft.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marieke Elsinga</em> geeft <em>zwangerschapsupdate</em>: &quot;Heb er niet per se zin in&quot; Marieke Elsinga presenteerde vrijdag voor het laatst de ochtendshow op Q-Music. Ze gaat met zwangerschapsverlof. Terwijl de babykamer al is ingericht, is Marieke vandaag vooral nog aan het afkicken dat ze even niets meer hoeft. Tekst gaat verder onder de video. Zwangerschapsverlof"Ik heb er niet per se zin in en dat klinkt een beetje gek", liet Elsinga weten in de uitzending. Marieke kreeg van haar collega's een trui met hun hoofden ‘zodat je ons minder hoeft te missen’. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marieke Elsinga geeft zwangerschapsupdate: "Heb er niet per se zin in"

Zwangerschapsverlof
"Ik heb er niet per se zin in en dat klinkt een beetje gek", liet Elsinga weten in de uitzending. Marieke kreeg van haar collega's een trui met hun hoofden ‘zodat je ons minder hoeft te missen’.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's