Video: Gravin Eloise van Oranje doet geheimzinnig over verwonding

Video: Gravin Eloise van Oranje doet geheimzinnig over verwonding

Op Instagram deelt gravin Eloise van Oranje een opvallende video. Op de beelden is namelijk te zien dat de pols van de gravin beplakt is met een grote witte pleister. 'Oeps', schrijft ze bij de video.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gravin Eloise van Oranje</em> doet geheimzinnig over <em>verwonding</em> Op Instagram deelt gravin Eloise van Oranje een opvallende video. Op de beelden is namelijk te zien dat de pols van de gravin beplakt is met een grote witte pleister. 'Oeps', schrijft ze bij de video. Tekst gaat verder onder de video. Geheimzinnig over verwondingWat er precies gebeurd is laat de gravinnog niet weten. Zie de video bovenaan de pagina voor de beelden met de pleister. "Vandaag wil ik live gaan. Wil even weer connecten", schrijft Eliose in een volgende story. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: wat lopen Bridget Maasland en gravin Eloise hier te smoezen? Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geheimzinnig over verwonding
Wat er precies gebeurd is laat de gravinnog niet weten. Zie de video bovenaan de pagina voor de beelden met de pleister. "Vandaag wil ik live gaan. Wil even weer connecten", schrijft Eliose in een volgende story.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's