Premier Mark Rutte over 3,3 rapportcijfer: "Daar ben ik niet zo mee bezig"

Premier Mark Rutte over 3,3 rapportcijfer: "Daar ben ik niet zo mee bezig"

Premier Mark Rutte heeft tijdens de persconferentie na de ministerraad toegegeven dat het 'slecht gaat' met Nederland. Dit komt volgens hem door de inflatie en de stijgende energieprijzen.

Tekst gaat verder onder de video.

Premier <em>Mark Rutte</em> over <em>3,3 rapportcijfer</em>: &quot;Daar ben ik niet zo mee bezig&quot; Premier Mark Rutte heeft tijdens de persconferentie na de ministerraad toegegeven dat het 'slecht gaat' met Nederland. Dit komt volgens hem door de inflatie en de stijgende energieprijzen. Tekst gaat verder onder de video. RapportcijferOok het rapportcijfer van Rutte kwam aan bod. "Een 3,3 daar baal ik wel van, maar tegelijkertijd ben ik daar niet zo mee bezig. De Nederlandse bevolking wil dat ik de problemen van het land aanpak samen met het kabinet", aldus de premier. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: inflatie stijgt naar 17,1% & einde van ellende is nog niet in zicht Bekijk deze video » Video: Sigrid Kaag reageert op extreem hoge inflatie Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rapportcijfer
Ook het rapportcijfer van Rutte kwam aan bod. "Een 3,3 daar baal ik wel van, maar tegelijkertijd ben ik daar niet zo mee bezig. De Nederlandse bevolking wil dat ik de problemen van het land aanpak samen met het kabinet", aldus de premier.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV