Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Singapore 2022

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Singapore 2022

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Singapore</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. Het is voorlopig absoluut niet het weekend van Max Verstappen. De huidige koploper van het WK moest zijn ronde onderbreken en start pas op de achtste plek. De pole position is voor Charles Leclerc. Teamgenoot Sergio Perez pakte wel een plek op de eerste startrij, gevolgd door de Mercedes van Hamilton op 3 en Ferrari-coureur Carlos Sainz op vier. Fernando Alonso verraste met de vijfde plaats. Volledige uitslag Charles Leclerc Sergio Perez Lewis Hamilton Carlos Sainz Fernando Alonso Lando Norris Pierre Gasly Max Verstappen Kevin Magnussen Yuki Tsunoda George Russell Lance Stroll Mick Schumacher Sebastian Vettel Guanyu Zhou Valtteri Bottas Daniel Ricchiardo Esteban Ocon Alexander Albon Nicholas Latifi Bekijk de samenvatting van de kwalificatie hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Singapore. Bekijk ook RTL Boulevard: dit is hoe Max Verstappen dit weekend wereldkampioen kan worden (video) Bekijk deze video » Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Singapore 2022 Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Singapore 2022

Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Het is voorlopig absoluut niet het weekend van Max Verstappen. De huidige koploper van het WK moest zijn ronde onderbreken en start pas op de achtste plek. De pole position is voor Charles Leclerc.

Teamgenoot Sergio Perez pakte wel een plek op de eerste startrij, gevolgd door de Mercedes van Hamilton op 3 en Ferrari-coureur Carlos Sainz op vier. Fernando Alonso verraste met de vijfde plaats.

Volledige uitslag

  1. Charles Leclerc
  2. Sergio Perez
  3. Lewis Hamilton
  4. Carlos Sainz
  5. Fernando Alonso
  6. Lando Norris
  7. Pierre Gasly
  8. Max Verstappen
  9. Kevin Magnussen
  10. Yuki Tsunoda
  11. George Russell
  12. Lance Stroll
  13. Mick Schumacher
  14. Sebastian Vettel
  15. Guanyu Zhou
  16. Valtteri Bottas
  17. Daniel Ricchiardo
  18. Esteban Ocon
  19. Alexander Albon
  20. Nicholas Latifi

Bekijk de samenvatting van de kwalificatie hierboven. Lees ook het volledige tijdschema van de GP van Singapore.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV