Primeur bij RTL Boulevard: Rob Goossens positief over nieuwe serie Linda de Mol

Primeur bij RTL Boulevard: Rob Goossens positief over nieuwe serie Linda de Mol

Het moest er toch een keer van komen, maar eindelijk is het dan toch gelukt: tv-commentator Rob Goossens is positief over een recent product van Linda de Mol, namelijk de nieuwe SBS-serie FIVE LIVE.

Primeur bij <em>RTL Boulevard</em>: Rob Goossens positief over nieuwe serie <em>Linda de Mol</em> Het moest er toch een keer van komen, maar eindelijk is het dan toch gelukt: tv-commentator Rob Goossens is positief over een recent product van Linda de Mol, namelijk de nieuwe SBS-serie FIVE LIVE. "Lekkere Linda de Mol productie"Zelfs in de studio van RTL Boulevard zijn ze best verrast over de woorden van Rob: "Wat ik er van heb gezien is leuk. Het doet gewoon terugdenken aan de leuke komedieseries waar Linda in heeft gespeeld, je voelt gewoon gelijk weer: een lekkere Linda de Mol productie." De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Roeland Fernhout in HLF8 over nieuwe serie Five Live met o.a. Linda de Mol (video) Bekijk deze video » NFF 2022: 'Cheryl en Martin Morero' reiken Wil Koopman Gouden Kalf uit (video) Bekijk deze video »
TV :
Primeur bij RTL Boulevard: Rob Goossens positief over nieuwe serie Linda de Mol

"Lekkere Linda de Mol productie"
Zelfs in de studio van RTL Boulevard zijn ze best verrast over de woorden van Rob: "Wat ik er van heb gezien is leuk. Het doet gewoon terugdenken aan de leuke komedieseries waar Linda in heeft gespeeld, je voelt gewoon gelijk weer: een lekkere Linda de Mol productie."

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV