Privé-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met De Luizenmoeder

Privé-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met De Luizenmoeder

<em>Privé</em>-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met <em>De Luizenmoeder</em> Aan het succes van De Luizenmoeder komt aankomende zondag een eind. Het tweede seizoen is dan afgelopen, en er komt geen nieuw seizoen meer. Privé-redacteur Jan Uriot is blij toe: 'Die directeur Anton irriteerde me mateloos, die kan ik niet meer zien!' De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?! Bekijk deze video »
TV :
Privé-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met De Luizenmoeder

Aan het succes van De Luizenmoeder komt aankomende zondag een eind. Het tweede seizoen is dan afgelopen, en er komt geen nieuw seizoen meer. Privé-redacteur Jan Uriot is blij toe: 'Die directeur Anton irriteerde me mateloos, die kan ik niet meer zien!'

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Privé-redacteur Jan Uriot is helemaal klaar met De Luizenmoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV