Ik Hou van Holland gemist? Bastiaan Ragas wil dit aan vrouw Tooske veranderen

Ik Hou van Holland gemist? Bastiaan Ragas wil dit aan vrouw Tooske veranderen

<em>Ik Hou van Holland</em> gemist? Bastiaan Ragas wil dit aan vrouw <em>Tooske</em> veranderen Bastiaan Ragas is deelnemer aan het spelletje 'Geen ja, geen nee, geen euh' en klapt daar uit de school over zijn vrouw Tooske: "Heel veel, maar daar heb ik het niet over. Ze zou meer naar mij moeten luisteren, bijvoorbeeld." Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Leo Alkemade twerkt erop los in Ik hou van Holland Bekijk deze video » Leo Alkemade heeft moeite met 'theemuts' raden in Ik Hou van Holland Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Complete chaos tijdens 'woorden raden' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bastiaan Ragas is deelnemer aan het spelletje 'Geen ja, geen nee, geen euh' en klapt daar uit de school over zijn vrouw Tooske: "Heel veel, maar daar heb ik het niet over. Ze zou meer naar mij moeten luisteren, bijvoorbeeld."

Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV