LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het derde seizoen van LEGO Masters is in volle gang en de eindstreep komt steeds dichter bij. De overgebleven duo's krijgen in een nieuwe aflevering van het bouwprogramma met de beroemde steentjes opnieuw enkele bijzondere opdrachten. Alle fragmenten uit deze uitzending Jaap en Mathijs juichen bij het opstijgen van de LEGO-helikopter: "Hij doet het!" Bekijk deze video » LEGO Masters: Stefan en Klaartje teleurgesteld naar huis Bekijk deze video » Lego Masters gemist? Grote opluchting bij euforisch duo Jaap en Matthijs Bekijk deze video » HeliumballonDeze aflevering kan met recht de spectaculairste tot nu toe worden genoemd. Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Ook de tweede opdracht zal genoeg spektakel opleveren, want het gaat stormen in de studio! Zijn de bouwers hiertegen bestand? KijkcijferkanonLEGO Masters is sinds het begin een kijkcijferkanon op RTL 4, maar dit seizoen steken de cijfers toch wat bleekjes af bij de voorgaande jaren. Veel kijkers waren teleurgesteld in het afzwaaien van presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Zij werden dit jaar vervangen door Jamai Loman en Andy Peelman. Ook is er met Esmee Kuenen een nieuwe Brickmaster. Bekijk ook LEGO Masters: dit duo moest LEGO Masters verlaten na 'minuscule opdracht' Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Kandidaten werken zich in het zweet tijdens 'minuscule opdracht' Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het derde seizoen van LEGO Masters is in volle gang en de eindstreep komt steeds dichter bij. De overgebleven duo's krijgen in een nieuwe aflevering van het bouwprogramma met de beroemde steentjes opnieuw enkele bijzondere opdrachten.

Heliumballon
Deze aflevering kan met recht de spectaculairste tot nu toe worden genoemd. Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Ook de tweede opdracht zal genoeg spektakel opleveren, want het gaat stormen in de studio! Zijn de bouwers hiertegen bestand?

Kijkcijferkanon
LEGO Masters is sinds het begin een kijkcijferkanon op RTL 4, maar dit seizoen steken de cijfers toch wat bleekjes af bij de voorgaande jaren. Veel kijkers waren teleurgesteld in het afzwaaien van presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Zij werden dit jaar vervangen door Jamai Loman en Andy Peelman. Ook is er met Esmee Kuenen een nieuwe Brickmaster.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV