Khadija Arib stopt als PvdA-Kamerlid na "anonieme dolkstoten" (video)

Khadija Arib stopt als PvdA-Kamerlid na "anonieme dolkstoten" (video)

PvdA-Kamerlid en oud-Kamervoorzitter Khadija Arib heeft besloten te stoppen als Kamerlid, dat maakte zij zaterdag bekend. Ze zegt in een eigen verklaring dat de grens is bereikt.

Volgens Arib is het onderzoek van het presidium "niet alleen staatsrechtelijk onjuist, maar ook een dubieuze manier om met gekozen volksvertegenwoordigers om te gaan." Ze besluit nu met zwaar hart te stoppen.

Bekijk een interview van Arib met RTL Nieuws hieronder.

<em>Khadija Arib</em> stopt als PvdA-Kamerlid na &quot;anonieme dolkstoten&quot; (video) PvdA-Kamerlid en oud-Kamervoorzitter Khadija Arib heeft besloten te stoppen als Kamerlid, dat maakte zij zaterdag bekend. Ze zegt in een eigen verklaring dat de grens is bereikt. Volgens Arib is het onderzoek van het presidium "niet alleen staatsrechtelijk onjuist, maar ook een dubieuze manier om met gekozen volksvertegenwoordigers om te gaan." Ze besluit nu met zwaar hart te stoppen. Bekijk een interview van Arib met RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: Vera Bergkamp reageert op aantijgingen Khadija Arib Bekijk deze video » Op1 gemist? Thomas van Groningen openhartig over gesprek oud-Kamervoorzitter Khadija Arib Bekijk deze video » Jinek: welk grensoverschrijdend gedrag zou Khadija Arib gepleegd hebben? Bekijk deze video »
Politiek :
Khadija Arib stopt als PvdA-Kamerlid na "anonieme dolkstoten" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV