Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond sluit het tweede seizoen van Pak de macht af. Presentator Tim Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover. Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: confrontatie met minister-president Mark Rutte in Pak De Macht Bekijk deze video » PremierHoe machtig is Mark Rutte, de langstzittende premier van Nederland? We vroegen het hem zelf, zijn antwoord luidde als volgt: "Nee, ik ben geen machtig man." Maar is dat wel zo? En is het erg? Daarnaast bedenken we een nieuwe strategie tegen onderdrukkende groeperingen: doodknuffelen. Hier kun je zelf ook aan meedoen. MachtssystemenHofman bijt zich in Pak de macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet. Bekijk ook Woke Tim Hofman voelt zich aangevallen door Dilan Yeşilgöz-Zegerius en reageert woest Bekijk deze video » Arjen Lubach daagt Tim Hofman uit in Deugduel: "Misschien deug ik wel meer dan jij!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond sluit het tweede seizoen van Pak de macht af. Presentator Tim Hofman kondigde de afgelopen weken meermaals aan dat er een confrontatie met minister-president Mark Rutte aan zit te komen en vanavond is het dan eindelijk zover.

Premier
Hoe machtig is Mark Rutte, de langstzittende premier van Nederland? We vroegen het hem zelf, zijn antwoord luidde als volgt: "Nee, ik ben geen machtig man." Maar is dat wel zo? En is het erg? Daarnaast bedenken we een nieuwe strategie tegen onderdrukkende groeperingen: doodknuffelen. Hier kun je zelf ook aan meedoen.

Machtssystemen
Hofman bijt zich in Pak de macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Pak de macht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV