Zien: Fokko Schepel deelt de beste spaartips in Humberto op Zaterdag

Zien: Fokko Schepel deelt de beste spaartips in Humberto op Zaterdag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Fokko Schepel</em> deelt de beste spaartips in <em>Humberto op Zaterdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Het zijn dure tijden. De bespaarder des vaderlands Fokko Schepel liet gisteren bij Humberto Tan aan tafel weten waar je het meeste geld op kan besparen. Bekijk het fragment met Fokko hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Art Rooijakkers over verlies van stem: "Via Google Translate zei ik: slaap lekker, meisjes" Bekijk deze video » John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Fokko Schepel deelt de beste spaartips in Humberto op Zaterdag

Het zijn dure tijden. De bespaarder des vaderlands Fokko Schepel liet gisteren bij Humberto Tan aan tafel weten waar je het meeste geld op kan besparen. Bekijk het fragment met Fokko hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's